Sneeuwpop

Bandfestival
Date : 11 / februari / 2023
Time : 18.30 - 02.00 uur

Sneeuwpop

Bandfestival

Klaar voor een lawine aan muziek?! Wij wel! Ons jaarlijkse indoor-festival Sneeuwpop is terug! Op zaterdag 11 februari toveren we Pardoes om in een winterparadijs met de lekkerste muziek van dit moment!

Timetable:

19:30 – 20:15 Luka Vogel

21:00 – 21:30 Faske

22:15 – 23:00 Mood Bored

23:45 – 0:30 Wasted Youth Club

Tickets:

www.podiumpardoes.nl/tickets

 


Mood Bored

🎧 Luister op Spotify 🎧

Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een Mood Bored show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waar alles verneukt lijkt te zijn.


Wasted Youth Club

🎧 Luister op Spotify 🎧

De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Together Pangea en Ty Segall. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.


 

Faske

🎧 Luister op Spotify 🎧

Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80.


 

Luka Vogel

Synthesizers, looppedalen, drumcomputers, vocaaleffecten en natuurlijk Luka zijn gitaar worden allemaal van de zolder naar Pardoes verplaatst om iets anders neer te zetten dan jullie van hem zullen verwachten.