Sneeuwpop

Ons jaarlijkse bandfestival
Date : 3 / februari / 2024
Time : 19.00 - 02.00 uur

Sneeuwpop

Jaarlijks bandfestival

Timetable

19:30 – 20:15 – Lucas Nicholas
21:00 – 21:30 – Fleebag
22:15 – 23:00 – Panda Noir
23:45 – 00:30 – Yaro Mila

Als het buiten niet sneeuwt, dan halen we de sneeuw gewoon naar binnen! Op 3 februari vindt Sneeuwpop ‘24 alweer plaats.

De artiesten/band die komen performen zijn: Panda Noir, Fleebag en Yaro Mila!

Panda Noir:

Indiepop-band Panda Noir sleept je mee door hun dromen, avonturen en gedachten. Ze schrijven over fouten en overwinningen, over op je bek gaan en jagen naar het eeuwige geluk. Ze maken indiepop met invloeden van rock, alternative en grunge. Verwacht rauwe energie en zowel donker als heldere, lichte nummers. 2023 trapten ze af met de release van hun debuut EP ‘Failed Being Wise’, bijbehorende voorjaarstour en mochten ze mee Touren met Popronde 2023. Ze zijn bezig met het opnemen van hun tweede EP, waaronder de eerder uitgebrachte single ‘OK?”.

 

Fleebag:

Fleebag is een indie-pop/rock bandje dat zich heeft gevestigd in Beverwijk. De band is in 2021 opgericht en bestaat uit 5 muzikanten die allemaal wat eigens met zich mee brengen. Ze maken een mooie mix van de huidige trends in de indie-pop scene met funk en disco invloeden uit de jaren 70 & 80. Live voegen ze hier een sfeervolle en energieke show aan toe die er voor zorgt dat
het publiek wel mee moet dansen.

 

Yaro Mila:

Yaro Mila is avant-garde pop. Luid, rebels, vurig en tegelijkertijd suikerzoete hyperpop muziek. De punk gitaren smelten samen met hamerende beats en digitale synths en laten je ontsnappen naar een krachtige, pixelachtige ‘New Age Land’. In Yaro’s muzikale snoepwinkel proef je de onbeschaamde smaken van Britney Spears, de zuurheid van mama Gaga’s eerdere werk en Ashnikko’s en Dorian Electra’s vieze en verwarrende nasmaak. Ze neemt de laatste decenia van de kinderen van popmuziek en maakt haar eigen hyperactieve, sonische Frankenstein-baby. Ze eert ze terwijl ze ze binnenstebuiten keert. Vaak vind je Yaro op het podium samen met haar twee fantastische pop-achtigedansers van danscrew ‘Trevoga’ en twee rockende bandleden. Zo presenteert ze de muziek van de toekomst voor de sociale rebellen.