Sneeuwpop

Zaterdag 3 februari 2018
Date : 3 / februari / 2018
Time : 16.30 - 02.00 uur

Sneeuwpop 2018

met o.a. Orange Skyline, Yip Roc & Phoam

Ons jaarlijks festival Sneeuwpop is terug! Zo als ieder jaar op de eerste zaterdag van Februari en deze editie belooft één van de dikste ooit te gaan worden!

❄️⛄ LINE UP + TIMETABLE ⛄ ❄️
17:00 – 17:30 Daan Appelman
18:00 – 18:30 Mr Stone and the Black Dogs
19:15 – 20:00 Phoam
20:45 – 21.30 Yip Roc
22:15 – 23:00 Orange Skyline
23:45 – 00:30 The Majestic Casa de la Muerte XXL Orkestar
00:30 – 02:00 Afterparty
Let op: tijden onder voorbehoud van wijzigingen

❄️⛄ KAARTJES ⛄ ❄️
Voorverkoop: €12,50 via www.jcpardoes.nl/kaartjes
Aan de deur €15,00 (indien beschikbaar)

❄️⛄ Orange Skyline ⛄ ❄️
Orange Skyline is terug! Met een nieuwe single en een nieuwe sound. Waar de band haar inspiratie voorheen haalde uit 60’s rock n’ roll en moderne garagerock, gaven ze met hun nieuwe single (en 3FM Megahit) ‘Sound & Fury’ aan niet terug te deinzen voor elektronische invloeden. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum ‘Things That I Hide’, dat vol staat met nieuwe muziek. Een herkenbaar en catchy geluid, dat direct overtuigt.
? Luisteren: https://youtu.be/HZe2s6ryg04

❄️⛄ Yip Roc ⛄ ❄️

Haal je badslippers en opblaaskrokodillen maar uit de kast, want Yip Roc komt eraan! De Amsterdamse band mixt alternatieve rock met een flinke scheut garage en punk. Dat frontman Jorn ten Ham de bandnaam op zijn schenen tatoeëerde, is niet de enige aanwijzing dat de band zich 100% inzet. Het zichtbare enthousiasme van de leden in combinatie met de verrassende muziek zorgt voor de ultieme Yip Roc beleving. Verwacht een energieke set met catchy riffjes, een retestrakke ritmesectie en een vuige orgelsound.
? Luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=M_dgNNX_QqII

❄️⛄ Casa de la Muerte ⛄ ❄️
CASA DE LA MUERTE struint de Nederlandse podia af om daar nat van het zweet hun motto “VIVE LA VIDA, PARA MORIR SIEMPRE HAY TIEMPO!” met het publiek te delen. Begin 2013 werd Casa de la Muerte door MusicFrom al bestempeld tot één van de beloftes van het jaar. Met een cocktail van Rockabilly, Mexican en Balkan speelden ze van klein café tot op het Thunderboltpodium van PAASPOP en van het PAARD VAN TROJE tot aan de MELKWEG met Babylon Circus (FR). Sneeuwpop 2018 sluiten zij af met een 11-koppige XXL Orkestar, inclusief blazers en alle andere gekkigheid. Gegarandeerd het dak er af!
? Luisteren: https://youtu.be/vNC2u6kem-c

❄️⛄ Phoam ⛄ ❄️
Phoam bestaat uit vijf jonge gasten, die meer dan genoeg kilometers hebben gemaakt in diverse bands, op de vaderlandse podia. De dromerige zanglijnen van Woody, doordrenkt in synthesizers en galmende gitaren van Stanley en Denzel en de stuwende bass en drums van Roy en Daniel zorgen ervoor dat je meegesleept word naar hun Paradijs. Het schrijven van songs en veel spelen om deze nummers fijn te slijpen was de prioriteit van Phoam, maar na hun eerste optreden bij Poptrash in de Nieuwe Anita wisten ze binnen anderhalf jaar twee keer te touren in Duitsland en behaalde ze de finale van de Amsterdamse Popprijs, verzorgden ze het voorprogramma van White Lies en speelden ze door heel Nederland.
? Luisteren: https://soundcloud.com/phoamofficial/pure