Sneeuwpop

met o.a. Radio Eliza, 45ACIDBABIES & Electric Company
Date : 4 / februari / 2017
Time : 17.00 - 02:00 uur

Sneeuwpop 2017

met o.a. Radio Eliza & 45ACIDBABIES

Daar is onze Sneeuwpop weer! Gegarandeerd goede muziek, feest en gezelligheid. Op de eerste zaterdag van februari vindt standaard Sneeuwpop Festival plaats. De laatste 5 jaar volledig uitverkocht dus wees snel met kaartjes halen!

Open: 17.00 uur – 02.00 uur
Voorverkoop: €12,50 (Klik hier voor kaartjes)
Deur: €15,-

☃❄ Line up ❄☃
18:00 – 18:30 Johnny Westone
19:15 – 20:00 Black Operator
20:45 – 21:30 Electric Company
22:15 – 23:00 Radio Eliza
23:45 – 0.30 45ACIDBABIES

☃❄ Radio Eliza ❄☃
Radio Eliza bestaat uit een zestal jonge muzikanten die met catchy hooks en electronische beats een storm van vrolijkheid de zaal in blazen. Een frisse, inventieve band, die zich niet laat beperken door de grenzen van hun genre. De vrolijke indiepop doet denken aan artiesten als The Wombats, Phoenix en MGMT.

☃❄ 45ACIDBABIES ❄☃
Een 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht. Geboren op de Herman Brood academie. Klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells, De jeugd van tegenwoordig en The Dead Weather zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.

☃❄ Electric Company ❄☃
De stijl van dit stel ‘jonge honden’ doet denken aan The War On Drugs. Electric Company maakt ogenschijnlijk eenvoudige liedjes die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Geen fratsen, wel een verhaal. Denk aan de Beatles. Qua stijl en melodie doet de sound denken aan american roadsongs. Een mix van Tom Petty en Springsteen vs. The Smiths en The La’s. Mooi man!

☃❄ Black Operator ❄☃
Dampende en vuig beukende rock gemixt met een flinke dosis smerige blues, country en subtiele 70s invloeden. Dit maakt van Black Operator een gevaarlijke cocktail die je moet leren drinken.

☃❄ Johnny Westone ❄☃
Speelt 60’s rock, Beatlesque, 70’s psychedelic, folk, prog-rock, rock ’n roll, zijn fans omschrijven zijn muziek als veel dingen, maar met het geluid van zichtzelf. Johnny’s band bestaat uit 7 personen, maar hij sluit niet aan dat dit groter gaat worden…