Sneeuwpop festival

Date : 13 / februari / 2016
Time : 16.00 - 02.00 uur

Sneeuwpop 2016

o.a. met The Brahms & De Likt

❆ ❆ ❆ ❆ L I N E – U P ❆ ❆ ❆ ❆
De Likt
The Brahms
Canshaker Pi
Sunday Kids
Shepherds Pie
The Southern Seas

❆ ❆ ❆ ❆ K A A R T J E S ❆ ❆ ❆ ❆
Voorverkoop: €12,50
Aan de deur: €15,-
http://www.jcpardoes.nl/kaartjes

❆ ❆ ❆ ❆ I N F O R M A T I E ❆ ❆ ❆ ❆
Deur open: 17.00 uur – tot 02.00 uur
Pardoes, De Weijver 8A, 1718MS, Hoogwoud

The Brahms zijn de muzikale indie revelatie van afgelopen zomer en de zoveelste succesvolle band die vanuit Herman Brood Academie Nederland veroverd. Na de NPO 3FM Megahit ‘Golden’ tourden de Utrechtse/Tilburgse/Haagse band door Nederland en deden ze alle grote zalen aan. Met Homerun scoorden ze hun tweede radio hit en zijn ze klaar om hun plek veilig te stellen voor komende festival zomer, te beginnen in Pardoes! Luisteren:

De Likt scoorde dit jaar met hun hit “Ja dat bedoel ik”. Zij wonnen de Rotterdam Music Award voor beste track 2015. Ook zij staan dit jaar op Eurosonic Noorderslag en bij DWDD tipte NPO 3FM DJ Eva Koreman ze voor ‘Geluid van 2016’. Live is het krankzinnig, uitbundig en dé perfecte afsluiter voor Sneeuwpop 2016!
Luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=YSmDH_H_mqQ

Liefhebbers van Pavement opgelet: aanstormend talent Canshaker Pi brengt een bak gitaarmuziek waar je misschien wel pap van lust. Het Amsterdamse viertal (met twee leden van Palio Superspeed Donkey) brengt een zeer aangename mix van slackerpop en garagerock met zich mee.
Luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=qkYX8YMM1WU

Kennen jullie die reclame van Grolsch…? Juist! Zij hebben het nummer van Sunday Kids gebruikt! Hoogstwaarschijnlijk zullen zij hem op 13 februari live voor jullie spelen.
Luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=jPE_lPBYnUs

Sheperds Pie behoeft weinig introductie bij het publiek van Pardoes. Of je ze nou gezien hebt bij een kampvuur afgelopen zomer, op de Hoogwoudse kermis, bij het Paalzitten in Lambertschaag of in Club Vol tijdens Freaky Friday: Je kon niet om ze heen! Overal waar deze gasten spelen zetten ze de boel op stelten met hun opzwepende gitaren, stuwende bas riffs en ongepolijste zang van Lars. Niet geheel onverwacht staan ze dus ook op Sneeuwpop 2016!

Ontstaan in Italië en vormgegeven aan de Hanebalk (Hoogwoud), The Southern Seas. In mysterie gehuld zullen zij als openingsact de zaal meenemen in een muzikale extase.