Rock a billy party

Junior Marvel & The Hi-Tombs
Date : 15 / april / 2017
Time : 21.00 - 02.00 uur
€5,-

Rock-a-billy party

Junior Marvel & The Hi-Tombs

Op zaterdag 15 april organiseert JC Pardoes voor de vijfde keer een Rockabilly Night. Op deze Rock-A-Billy Party treedt de band Junior Marvel & The Hi-Tombs op. Echte Rockabilly uit de 50′s, ongepolijst en rauw! Dat is waar the Hi-Tombs voor staat! Zij spelen eigen werk, maar denk ook aan de nummer van artiesten als Carl Perkins en Johnny Burnette. Na veel ervaring uit andere bands kwam dit trio in 2007 bij elkaar. Na optredens in binnen- en buitenland zijn zij nog steeds volop aan de weg aan het timmeren, en met resultaat! Junior Marvel is het nieuwste lid van de band.

Wellicht al bekend bij het lokale publiek met hun rauwere rockabilly, maar internationaal hebben ze inmiddels ook al vaak van zich laten horen en zijn ze graag geziene gasten op de grote Rock ’n Roll-festivals door heel Europa. The Hi-Tombs speelde onder andere op Rockin’ around Turnhout, Bethune Retro Rock (Frankrijk) en het prestigieuze Screamin’ Festival in Spanje. Samen met Junior Marvel, bekend van onder andere the Hi-Flyers, zetten ze enkele geweldige sets neer. Voor de echte 50′s liefhebber is deze band een genot om naar te kijken en te luisteren.

Junior Marvel heeft solo reeds diverse albums op zijn naam. Met optredens in binnen- en buitenland, zelfs aan de overkant van de oceaan, betreft het hier geen kleine naam, ondanks de toevoeging van ‘Junior’ aan ‘Marvel’. Junior Marvel staat met zijn muziek dicht bij de originele rockabillysound met lichte invloeden van blues, hillbilly en country.

 

Zaterdag 15 april 2017
De Weijver 8a ,
1718 MS in Hoogwoud

Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 5,-