Red cup party

w/ Puinhoop Kollektiv & de Nachtman
Date : 5 / maart / 2016
Time : 21.00 - 02.00 uur

RED CUP PARTY

w/ Puinhoop Kollektiv & Tjitse Leemhuis

Pardoes verandert in een groot Amerikaans studentenhuis! Je kent de befaamde Red Cup Party’s uit films als Project X, Old School en natuurlijk American Pie – en nu ook in Hoogwoud! De ingrediënten? Red cups & party!

◆ LINE UP ◆
Puinhoop Kollektiv

Tjitse Leemhuis (Hilversum House Mafia)

De Nachtman

◆ TICKETS ◆

◆ €5,- voorverkoop
◆ €8,- aan de deur
www.jcpardoes.nl/kaartjes

// Puinhoop Kollektiv:
Pas sinds het begin van 2013 vormt Puinhoop Kollektiv het nieuwe energieke/ interactieve trio in de Nederlandse eclectische DJ scene. Na de eerste twee ongelofelijke topjaren hebben ze in 2015 de echte stappen gemaakt! They joined forces with Jägermeister en deden als nieuwe Jäger artist kids 175 shows door binnen en buitenland!
Met hun unieke party-act bewezen de heren klaar te zijn voor de grote stages. Zo sloopten ze festivals als Solar Weekend, Mysteryland, Sunset Festival, 7th Sunday, Paaspop, Extrema Outdoor, Smeerboel, Daydream Festival, Rebirth Festival, Bungalup, Weekend Magnifiek, Lakedance, Sneakerz in de Stad, Eclectic Orange, Dream Village, Festyland en Wish Outdoor er al aan geloven, en werden deze niet onverdienstelijk volledig op zijn kop gezet! Op Wish Outdoor festival sloten ze zowel in 2014 als 2015 de mainstage af!

Naast de Nederlandse clubs en festivals waren de heren onderdeel van de GOGO Summertour, tijdens deze eerste buitenlandse tour deden ze maar liefst 14 zomertour shows langs alle bekende badplaatsen!
Naast hun performance als dj-act, organiseren ze al jaren events en hosten ze stages op festivals als 7th Sunday/ Daydream/ Rebirth/ XO live en Weekend Magnifiek. Of er een eigen Puinhoop Festival in 2016 komt? Wie weet!

Na tracks en collabs met oa. Kid de Luca & Puresang gaat de eerste eigen single in november 2015 het daglicht zien en komt de opvolger meteen in het begin van 2016! Een ding is duidelijk Puinhoop Kollektiv is on fire, en ziet het er naar uit dat 2016 alles gaat toppen!