Rave van Fortuin

Date : 17 / november / 2018
Time : 21.00 - 02.00 uur
uitverkocht

Rave van Fortuin & CHIMP

Laat het lot de muziek bepalen!
? Dit evenement is uitverkocht. Via de officiële weg zijn geen kaarten meer beschikbaar. www.weetwaarjekoopt.nl
⏰ 21.00 – 02.00 uur
 
Programma:
?‍? Rave van Fortuin
?‍♂️ CHIMP
? Egg & Stibba
 
De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwisseling. Wanneer de ene DJ nog bezig is met opzwepende classics staat de volgende alweer klaar met een portie onvervalste meezingers.
 
Er is voor ieder wat wils; Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, Springen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de DJ’s en presentator weten er wel raad mee. Van mainstage tot tentfeest, van lustrum tot poppodium en van carnaval tot festival… deze heren pakken je op en laten je niet meer gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Rave van Fortuin al podia heeft mogen betreden als Solar Weekend, Mysteryland, TivoliVredenburg, Ziggo Dome, Effenaar, Zwarte Cross, Paaspop, 013 Tilburg en ga zo maar door!
 
Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!