POP met Don de Baron

13 - 16 jaar
Date : 11 / januari / 2020
Time : 21.00 - 00.30 uur

POP met Don de Baron

13 - 16 jaar

POP! Het feest dat opPOPt voor de jongeren van 13 t/m 16 jaar in en rondom de gemeente Opmeer! De eerste keer trappen we meteen goed af met dé held van Zomerpop, Vunzige Deuntjes en Hoognodig; Don de Baron! Speciaal voor POP doet Don de Baron een DJ & MC set in 1! De energie van Don spat altijd van het podium af, wij weten zeker dat jullie dit leuk gaan vinden!

? LINE-UP:
? Don de Baron
? Jordan Ville

?️ €5 incl. fee voorverkoop
?️ €7,50 deurverkoop
? www.podiumpardoes.nl/kaartjes

? Toegang: van 13 t/m 16 jaar. 12 of 17? Alleen als je samen met een groep 13 t/m 16 jarigen bent!

? Legitimatie verplicht

? Open van 21.00 – 0.30, toegang tot 22.00 uur. Binnen = binnen, buiten = buiten

?Alcohol, tabak en drugs zijn verboden.

 


 

Wat is POP?

POP is hét nieuwe feestje voor iedereen van 13 tot 16 jaar in en rondom de gemeente Opmeer. In samenwerking met twee groepen van de Award Opmeer organiseert Pardoes dit feest.

Hoe oud moet ik zijn voor POP?

POP is voor iedereen van 13 t/m 16 jaar. Ben je 12 of 17 jaar? Alleen als je kunt aantonen dat je met een groep bent van tussen de 13 en 16 kunnen we je binnen laten. Ouder dan 17 of jonger dan 12? Dan kunnen we je helaas niet binnenlaten.

Fotolegitimatie is verplicht
We accepteren de volgende legitimatie-documenten:

• Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
• Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
• Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
• Scooter rijbewijs
• OV-chipkaart

Tot wanneer kan ik naar binnen?

Je kunt naar binnen tot 22.00 uur. We hanteren een strikt binnen-is-binnen-beleid. Als je eenmaal binnen bent is het niet toegestaan om zonder toezicht naar buiten te gaan.

Hoe zit het met alcohol en drugs?

Bij POP zijn alcohol en drugs verboden. Tijdens POP wordt géén alcohol geschonken en mag niet gerookt worden. Zowel binnen als voor de ingang is het gebruik van alcohol, tabak en drugs niet toegestaan. Tevens wordt er ook geen energy drink geschonken op POP.

Pardoes behoudt zich het recht bezoekers te weigeren/verwijderen bij verdenking van drank,- drugsgebruik/-bezit. Bij constatering van drank- en/of drugsgebruik wordt er contact opgenomen met de ouders en/of verzorgers.’