Peddelen of verzuipen

Benefiet avond
Date : 7 / mei / 2022
Time : 21.00 - 02.00 uur

Peddelen of verzuipen

Benefiet avond

Wij (Daan Stoop, Pim Stoop, Lennart Snoek) gaan 7-10 september 2022 de Elfstedentocht kanoën! Naast de persoonlijke uitdaging hopen we met deze uitdaging geld op te halen voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. Wij hebben deze ziekte helaas van dichtbij meegemaakt. Stichting Support Casper is in 2015 opgericht om Alvleesklierkanker onder de aandacht te brengen en de mogelijkheid te bieden tot het doen van donaties ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek.
Om met zijn allen een steentje te kunnen bijdragen heeft Pardoes voorgesteld om hier op 7 mei 2022 een avond voor te willen organiseren waarbij de volledige winst ten goede komt aan dit initiatief! Het is natuurlijk veel leuker om al dansend en drinkend jouw bijdrage te kunnen leveren dan enkel te doneren.
Denk aan een gezellige avond met lokale DJ’s die ook hun steentje bijdragen door gratis op te komen treden. Entree is EUR 10. Nu kan jij eindelijk laten zien dat je niet alleen dorst hebt, maar je ook inzet voor het goede doel!
Voor meer info over de achtergrond van het initiatief, zie: https://www.supportcasper-acties.nl/team/kano-elfstedentocht-2022