Pardoes Presents: Beats by Esko

Beats by Esko / Weslo / Make & Take / Egg & Stibba / Tomba & Sallie
Date : 14 / april / 2018
Time : 21.00 - 02.00 uur

Pardoes presents: Beats by Esko

Met oa. Weslo en Make & Take

‘B-b-beats by Esko’, een heel herkenbaar sampletje dat aan het begin van talloze Nederhophits zit. De producer die hierachter zit, Esko, produceerde al voor Sevn Alias, Jonna Fraser, Josylvio en Latifah. Deze producer met DJ skills staat op 14 april op de vierde editie van ‘Pardoes Presents’. De avond maken we compleet met Weslo (Vunzige Deuntjes) en Make & Take.

• Complete line-up & timetable: 
01:00 – Beats by Esko
00:00 – Weslo
23:00 – Make & Take
22:00 – Egg & Stibba
21:00 – Tomba & Sallie

Beats by Esko
Een producer en DJ met rapskills zijn schaars in Nederland. Laat staan dat deze persoon ook nog labeleigenaar is. Esko is deze uitzonderlijke artiest die met zijn platenlabel Van Klasse al een prominente plek heeft bemachtigd in de Nederlandse urban scene. Esko’s rapcarrière is inmiddels ingehaald door het succes als producer. Zijn herkenbare, op trap geïnspireerde beats vinden nog steeds gretig aftrek bij grote rapnamen als Sevn Alias, Jonna Fraser, Hef, Adje, Cho, Lijpe, 3robi, Kempi, The Partysquad, en vele anderen.
Sevn Alias – Kifesh (Prod. Esko)

Weslo
Weslo’s sound heb je al eerder kunnen horen op Vunzige Deuntjes of Latin Village. Hij produceerde voor ‘Lil Kleine – Je Gaat Zo Dik’ samen met Ketta. Je gaat hem komende zomer nog tegenkomen op o.a. de Kris Kross Amsterdam stage op Mysteryland en zijn eigen maandelijkse ‘The Weslo Show’.
Weslo – Slam! (DJ Set)