La Chaufferie

Date : 11 / april / 2015
Time : 21:00 - 02:00

La Chaufferie

W/ DJ DNS, FRENKY FRIZZANTE, KARIEM & SPECIAL GUEST: DIGGY DEX

La Chaufferie

Frenky Frizzante en Dj DNS hebben hun muzikale krachten gebundeld en zijn de drijvende krachten achter La Chaufferie, een concept waarbij dans muziek uit de meest uiteenlopende genres voorbij komt.. Wat deze DJ’s uniek maakt is dat zij door hun verschillende muzikale achtergronden inspiratie putten uit Hiphop, R&B, Trap, Dubstep, Moombahton, Dance, en Classics, maar je zou ook zomaar Soul, Funk, Rock of Reggae voorbij horen komen.
Dit alles wordt in een allround creatieve mix gegooid wat aanvoelt als een achtbaan rit die geen dansvloer onbevolkt laat. Kortom een verassing voor elke bezoeker. Daarnaast is er ook gelegenheid om de dj’s echt aan het werk te zien, doordat ze letterlijk tussen het publiek in staan en hun sets geprojecteerd word op verschillende schermen. Daarnaast worden de heren ondersteund door een goeie hype man/host.

Frenky Frizzante is al enige jaren een graag geziene dj en organisator die bijna op elk feestje in Noord Holland wel heeft gedraaid en is tevens resident dj in Mojo’s in Alkmaar. Daarnaast is hij ook een van de krachten achter Op is Op, die elk jaar een podium verzorgen op de grote markt tijdens konings dag.

www.frenkyfrizzante.com

DJ DNS een van de beste draaitafelaars (scratcher/dj) van Nederland, zo heeft hij diverse dj battles op zijn naam staan en is hij onlangs nog de nationale Redbull Thre3style Kampioen geworden. DNS heeft een allround stijl van draaien en heeft in zijn genre op bijna elk denkbaar festival of feest gestaan en is ook regelmatig in het buitenland te vinden. Zijn sets vult hij o.a met live scratches, korte dj tricks en mash-ups. (Thre3style).

www.dj-dns.net

Special guest: Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producer Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a Wudstik en Jiggy Dje) maar sinds in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa als de spreekwoordelijke bom insloeg is hij een gevestigde naam. Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn. In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in zowel Nederland en Belgie een Top 3 hit met Slaap Lekker (Fantastig Toch), in samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere.

La Chaufferie is meer dan alleen een feestje. Het is een gevoel, een state of mind die de DJ’s overbrengen op het publiek.