Kunstbende Workshopdag

Gratis workshops voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar
Kunstbende Noord Holland Workshopdag Pardoes Hoogwoud
Date : 11 / november / 2018
Time : 10.30 - 17.00 uur
gratis

Kunstbende Workshopdag

Gratis workshops (13-18 jaar)

Pardoes en Kunstbende Noord-Holland organiseren iets heel tofs, namelijk de Kunstbende-workshopdag speciaal en exclusief in Noord-Holland bij Pardoes! Er zijn workshops te volgen in de disciplines dans, dj, expo, fashion, film, muziek, taal en theater en worden gegeven door oud-deelnemers/boegbeelden van Kunstbende. Schrijf je dus snel in!

Wat? Kunstbende-workshopdag
Wanneer? Zondag 11 november 2018
Waar? Pardoes, De Weijver 8A in Hoogwoud
Hoe laat? 10:30 – 17:00 uur
Leeftijd? 13 – 18 jaar oud
Kosten? Meedoen is GRATIS

Je kunt meedoen aan 2 verschillende workshops. Aan 1 workshop meedoen kan ook. Het programma ziet er als volgt uit:
13:30 – 15:00 uur: Workshop 1 // DJ, EXPO, FILM & THEATER
15:30 – 17:00 uur: Workshop 2 // DANS, FASHION, MUZIEK & TAAL

Wat is Kunstbende?
Kunstbende is de grootste en oudste (29 jaar!) talentenwedstrijd voor jonge creatieveling in de leeftijd 13 tot 18 jaar oud. Door heel het land worden voorrondes georganiseerd en alle regionale 1e prijs winnaars strijden op de landelijke finale om de landelijke titel. Meedoen kan in 8 verschillende disciplines: dans. DJ, expo, fashion, film, muziek, taal en theater. Kunstbende is geschikt voor jonge makers van alle niveaus (beginners en gevorderd). Kunstbende Noord-Holland is onderdeel van theater De Meervaart. Op zondag 14 april 2019 vindt in dit grote theater in Amsterdam de Noord-Hollandse voorronde plaats.

Aanmelden Kunstbende-workshopdag @ Pardoes
Wil je Pardoes of Kunstbende beter leren kennen of heb je gewoon zin in een toffe dag met allerlei leuke workshops? Meld je dan aan voor de workshopdag via deze link: bit.ly/jcpardoes