Kingsnight

w/ DJ DNS, Decks and Drums + surprise act!
Date : 26 / april / 2017
Time : 20.30 - 23.30 uur
€ 2,50

Kingsnight

met Decks and Drums, DJ DNS + surprise act!

Kingsnight is terug! Speciaal voor de 12 tot 16 jarigen heeft Oranjecomité Hoogwoud weer een heel tof programma neergezet. Vorig jaar was het met 140 bezoekers een groot succes, dit belooft wat voor deze keer!

Programma:
Decks and Drums (DJ DNS & Maximus Prime)
Surprise act

Decks ’n Drums is een concept dat valt onder Superjam Music, een verzamelpunt voor creatieve muzikanten en artiesten. Hier komen draaitafel koning DJ DNS (o.a Redbull Thre3style Champion) & drummer “extraordinaire” Maximus Prime samen voor een „one of a kind” explosieve live show.

De heren spelen al een aantal jaar samen als DJ/Drums act, maar ook als vaste band van verschillende rappers (o.a. Diggy Dex) en stonden zo eerder al op SXSW Festival (USA) en deden voorprogramma’s voor o.a Nas en Snoop Dogg.
Begin 2016 hebben ze een clubtour afgerond als voorprogramma van The Cool Quest en waren afgelopen jaar weer veelal te zien in de pop podia en clubs door heel het land. Naast verschillende sets die ze online hebben staan, zijn er ook studio sessies uit waarin de 2 samen werken met verschillende rappers en artiesten.

Door de vele ervaring in zowel het club- maar ook het live circuit kun je een explosieve dansbare dj mix verwachten, van hiphop, soul & funk tot aan pop en verder. Dit ondersteund door de dikste live beats van Maximus en met gedoseerde ruimte voor de vingervlugge scratches van DNS.