Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet
Date : 3 / mei / 2019
Time : Zaal open: 19.45 uur - Start show: 20.30 uur
Uitverkocht

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.
“Kees van Amstel laat zijn verhalen glanzen.” – NRC
“Een ouderwets geestige vent die leuke dingen zegt waar je om moet lachen. Heel hard lachen.” – Cabaret.nl
“Van Amstel vertelt het allemaal met sjeu. Met zijn expressieve vertelstijl neemt hij het publiek mee in zijn leven.” – De Volkskrant
“Absoluut. Te gek.” – Jacques d’Ancona (Dagblad vh Noorden)

Let op: in onze folder staat dat Kees de voorstelling “De man die ik niet wilde worden” speelt, dit is foutief. Kees speelt “Een bang jongetje dat hele enge dingen doet”.

Zaal open: 19.45 uur
Start voorstelling: 20.30 uur

Koop hier je kaartje