Interactieve ouderavond Drank & Drugs

Door theatergroep Playback
Date : 10 / oktober / 2019
Time : 19.30 - 21.30 uur
gratis

Interactieve ouderavond Drank & Drugs

Door PlayBack

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?

Geweldige avond, ik zat op het puntje van mijn stoel. PlayBack speelde met herkenning, humor en respect. Een avond die je iedere ouder van een puber gunt!
Coördinator CJG de Bilt

De gemeente Opmeer organiseert in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema-avond Onder Invloed. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op  communicatie tussen ouders en hun pubers.

Zet het in de agenda: de interactieve avond Onder Invloed op 10 oktober  van 20.00 – 21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur. Locatie: Pardoes De Weijver 8a, 1718 MS in Hoogwoud. Mail naar gemeente@opmeer.nl om je direct aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.opmeer.nlen www.tgplayback.nl/onderinvloed.