GreenBean festival

za. 7 april 2018 met o.a. Boskat (BE), Mantra en Edwin Danks
Date : 7 / april / 2018
Time : 21.00 - 02.00 uur

GreenBean festival

met Boskat (BE), Mantra & Edwin Danks

Klaar voor de eerste editie van Greenbean festival?! Kaarten zijn tot 21:00 uur verkrijgbaar via de site, daarna aan de deur!

? 21:30 – 22:15 Edwin Danks
? 22:45 – 23:30 BOSKAT
? 00:00 – 00:45 Mantra
? 00:45 – einde Naar de Vinyling
? Tussen de bands door: Woos & Stettus

Boskat (BE)
Het duo BOSKAT (Antwerpen) produceert luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Fabian (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand. Na tijden van ondergronds herrie creëren en try-out shows spelen is boskat nu klaar voor meer actie. In januari 2018 verscheen debuutsingle en videoclip “Fake Walls Of Playdough”.
? Luisteren: https://boskat.bandcamp.com/releases

Mantra
Psychedelische Grunge is een beknopte samenvatting van Mantra. Scheurende gitaren afgewisseld met harmonieuze klanken, en een rauwe zang staan centraal in de muziek. Grofweg spelen ze een mix van Nirvana en Sleepy Sun. Een gecontroleerde grungeband bestaande uit vier jeugdig enthousiaste muzikanten.Begonnen in obscure kroegjes in Haarlem, werkten ze langzamerhand toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Opening van Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat.
? Luisteren: https://youtu.be/mLy1iUQEvBQ

Edwin Danks
Edwin is a man who likes his music loud! Hear the organ growl, guitars rumble and the drums pump. Mr. Danks is a man scared of ballads!
? Luisteren: https://youtu.be/G1HYPCWvmN4