Full Moon Party

w/ Trobi & Fano!
Date : 12 / mei / 2018
Time : 21.00 - 02.00 uur

Full Moon Party

w/ Trobi & Fano

De Full Moon Party is het ziekste feest van Thailand – of misschien wel van heel de wereld?! Iedere maand verzamelen zo’n 10.000 – 30.000 feestgangers zich op het strand van Koh Phangan om te feesten onder de volle maan. En dat feest… gaat er heftig aan toe kunnen wij je vertellen! Reden genoeg om dezelfde sfeer naar Pardoes te halen!

? LINE UP
?? Trobi
?? Dj-Fano
?? DJ D-Rok
?? Tess-A-Nique
?? Blonchix

? Trobi
Deze 18-jarige Nederlandse DJ is keihard op weg om wereldwijd door te breken. Hij is net terug van zijn China-tour, waar hij alle clubs totaal op z’n kop zette. Hij heeft al een aantal eigen tracks uit op het Spinnin’ Records label, check ‘Set Me Free’ hier:
https://www.youtube.com/watch?v=904st6j_GnM

? Dj-Fano
De Hagenees heeft al verschillende grote feesten, zoals We Are Electric, Paaspop en Vunzige Deuntjes Festival op zijn CV staan en weet als geen ander hoe hij elk publiek helemaal los kan laten gaan met zijn skills en veelzijdigheid. Zijn sets bestaan voornamelijk uit Old- en Newschool R&B, Dancehall en Hiphop, maar Fano is er ook niet vies van om wat House en Afrohouse tussendoor te gooien. Dus heb jij zin om te glijden, springen en los te gaan? Zorg dan dat je met Fano bent!

? DJ D-Rok
Op dit moment het meest bekend als DJ van Caro Emerald (zij scoort de een na de andere hit met o.a. “Night like This”) en Zwarte Koffie, maar hij is ook te vinden in de ‘Amsterdam finest’: feesten en clubs zoals Wicked Jazz Sounds, of hij zit verborgen in de Soul Planet Studios waar hij produceert.