Face à Main

Onverklaarbaar, onweerstaanbaar.
Date : 16 / maart / 2019
Time : 21.00 - 02.00 uur

Face à Main

Onverklaarbaar, onweerstaanbaar.

Face à main is terug! En hoe? Het gekste feestje van het jaar pakt dit jaar weer groots uit, met o.a. de Karaoke & natuurlijk de Face à MainStage! Voorgaande 3 edities waren in no-time uitverkocht; haal dus snel je kaartjes, voor de avond waar je uiteindelijk toch niets meer van weet!

? Line up & Timetable:
21:00 – Face à Main Soundsystem
23:00 – Party & Bullshit
00:00 – de Brugklas
01:15 – Aap uit de Mouw

? Aap uit de Mouw
Vers van de feestelijke pers passen deze mannen overal een mouw aan met de beste hits, de vieste R&B/HipHop en de lekkerste meezingers. Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari. Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene. Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen… In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

?‍♂️ De Brugklas
Weet je die zorgeloze tijd nog toen je luisterde naar Sean Paul, Beyoncé, Ne-Yo en Fergie? De brugklas was een feestje en dat is nog steeds met De Brugklas! Het schoolbord nemen ze mee en jij kan gewoon ZELF je nummer op het bord krijten! Bedenk tijdens het dansen DE perfecte brugklas hit en schrijf het op het bord! En wie weet draait de dj hem wel!

?‍♂️ Party & Bvllsht
Behoeft geen introductie meer, maar weet zichzelf iedere keer weer te overstijgen!

⛎ Face à Main Soundsystem
Ieder concept heeft zijn eigen DJ’s, en zo ook Face à Main. Face à Main Soundsystem staat garant voor een onverklaarbare set. Zoiets heb je nog nooit gehoord.