DNS v.s. Ser-V

Date : 26 / maart / 2016
Time : 21.00 - 02.00 uur

DNS v.s. Ser-V

Epic sound battle

The sound battle of the year! Op zaterdag 26 maart komen lands grootste DJ’s naar Pardoes – om te battlen! Verwacht een mix van scratch, rock, dansplaten en gekkigheid!

Servie Voesenek geboren in 1975, draaiend onder de naam Ser-V. Geïnspireerd door Grandmaster Flash en films als ‘Beatstreet’ en ‘Wildstyle’. Eerst draaiend op mijn kamer en actief vanaf 1990. Begonnen met hip hop maar na een pauze van een paar jaar weer gaan draaien in een nieuwe stijl. Uitgebreid naar alles wat ik leuk en lekker vind. Soul, jazz, hip hop, funk, reggae, ragga, dancehall, zouk, merengue, rap, r&b, house, club, dance, real house, balkan, gipsy, raÿ, oriëntale en nog meer zou het graag korter houden maar het is nu eenmaal wat ik draai en wie ik ben. Ik ben wat ik draai.

DJ DNS is inmiddels niet meer geheel onbekend bij het publiek van Pardoes. Al meerdere malen wist hij met zijn brede muziekstijl de zaal om te toveren tot dansplaats. Al sinds zijn 13e is DJ DNS bezig met het zoekenen mixen van platen met name in de hiphop,breaks,funk en soul.Toen hij in 1988 een video zag met dj’s als Cash Money en Allstar Fresh,kwam hij er al snel achter dat een draaitafel meer kon dan alleen platen afspelen.Vanaf dat moment stonden het mixen en scratchen van platen centraal.