Met de fles groot gebracht

Cocktails & Comedy
Date : 9 / mei / 2020
Time : 19.45 - 00.00 uur
Wordt verplaatst

Met de fles grootgebracht

door Arjan Kleton

Let op: Dit evenement is verplaatst van 20 maart 2020 naar een nader te bepalen datum ivm de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Een comedyshow waarin Arjan vertelt over zijn ervaringen achter de bar en waarin ook de vooroordelen over barkeepers aan bod komen. Comedian Arjan Kleton was voordat hij doorbrak jarenlang bartender en cocktailshaker. Aansluitend aan de show verplaatst Arjan zich van het podium naar de bar en verzorgt hij hoogwaardige cocktails voor jou! Deze unieke combinatie van Cocktails & Comedy heb je nog niet eerder gezien!

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot “na sluit” mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord… Maar weet jij het zelf nog?

Over Arjan
Arjan Kleton was de 30 gepasseerd en stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist, dus het moest eindelijk maar eens gaan gebeuren. Zijn eerste optreden ging gelijk goed en dat smaakte naar meer. Met zijn kenmerkende enthousiasme zette Arjan meteen flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).
Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul maar gewoon een hele leuke avond!
Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Check hier een video impressie:

 

Let op: Deze show maakt geen onderdeel uit van ons cabaretabonnement.