fbpx

Black Operator & Marathon

DJs: Naar de Vinyling
Date : 11 / december / 2021
Time : 19.00 - 00.00 uur
wordt verplaatst

Black Operator & Marathon

+ Naar de Vinyling

The boys are back in town! Black Operator komt terug naar Pardoes en ze nemen Marathon & Naar de Vinyling mee! Voor de liefhebbers van live muziek is dit dé avond waar je bij wilt zijn.

Black Operator

“Vuig, meeslepend en gevaarlijk” aldus de Nederlandse muziekpers over de dampende garage bluesrock van Black Operator. En daar is geen woord van gelogen. Black Operator speelt zeker geen traditionele blues maar haalt wel bluesy invloeden uit bands en artiesten als Black Keys en Nick Cave. Black Operator laat sinds de oprichting eind 2016 gelijk van zich horen en is meteen een graag geziene gast op de Nederlandse festival podia. De singles ‘Mr. Preacherman’, ‘Marita’ en ‘Dancing Around’ bereiken allen de hoogste regionen van de nationale Indie charts. In 2018 wordt de band geselecteerd als een van Nederlands meest veelbelovende acts om deel te nemen aan de Popronde. Na een kleine adempauze vanwege plaatopnames is de band nu keihard terug aan het muzikale front met een gloednieuwe single “Hungry For Love” en hun debuut album.

 

Marathon

Deze band speelde in de Amsterdamse Popprijs, over de performance tijdens de halve finale schreef 3voor12 het volgende: “Marathon snapt dat je niet zomaar ‘is goed hoor’ moet zeggen tegen de geluidsman tijdens de soundcheck, ze weten precies hoe ze het willen laten klinken. De eerste snaar is nog niet aangeslagen en de eerste tekenen van een moshpit ontstaan. Marathon is de gedoodverfde winnaar, en iedereen voelt dit. Het hoedje met de magrietjes overleeft het maar enkele minuten op het hoofd van de bassiste, zo snel staat ze headbangend te genieten op het podium. Het is ook niet gek want Marathon creëert zijn geheel eigen feestje in de kleine zaal van Paradiso. Zo nu en dan klinkt het als de Britse post-punk rockband Idles, om je een idee te geven. Halverwege het 3e nummer wordt de band aangevuld met nog twee leden. Het lijkt of een groot gedeelte van het publiek vandaag speciaal voor Marathon naar Paradiso is gekomen, en het overige gedeelte zal hier na vanavond zeker voor hen terugkomen.”

 

Naar de Vinyling

Deze boys hebben geen omschrijving meer nodig. De naam hebben ze al gemaakt pre-corona. Wij zijn blij dat ze tussen de bandjes door heerlijke LP’s komen draaien. Uiteraard zullen zij de avond ook knallend afsluiten!

 


 

🎟 Kaartverkoop
Start dinsdag 2 november om 19:00 via www.podiumpardoes.nl/tickets
€8 incl. fee
€10 aan de deur

🎼 Line-up
Black Operator
Marathon
DJ support: Naar de Vinyling

ℹ️ Info
Datum: Wordt verplaatst
Podium Pardoes
De Weijver 8a, Hoogwoud

🚪 Testen voor toegang
Voor dit event is testen voor toegang, een geldig vaccinatie- of herstelbewijs nodig. Wij controleren op QR code in combinatie met ID aan de deur. Kijk voor meer informatie op www.testenvoortoegang.nl