Baptist, Hytes & Mangold

Date : 23 / november / 2019
Time : 21.00 - 02.00 uur

Baptist, Hytes & Mangold

Electro

Op zaterdag 23 november toveren we Pardoes om in een electro-walhalla! Laat je meenemen in de melancholie en bedwelmende beats van Baptist, Hytes en Mangold! 3 acts, waarvan 2 met live visuals zullen je deze avond meenemen op een muzikale trip!

Baptist

De sound van BAPTIST [bæp.tɪst] laat zich omschrijven als een mix van akoestische en elektronische elementen die je niet nog niet vaak gehoord hebt. BAPTIST ontstond door twee jongens die niets liever deden dan muziek maken op zolder, en werd groter door het winnen van een muziek-competitie in thuishaven Haarlem. Vanaf dat moment is het snel gegaan met Matthijs Koster en Dimitri Opstal.

Hytes

Een elektronische band van 3 gasten, ook uit onze muzikale hoofdstad Haarlem. Met hun energieke live-show triggeren ze meerdere zintuigen. De voelbare basslijnen versterken de 2- en 3D visuals en sluiten naadloos aan op wat je ogen te zien krijgen. Verwacht elektronische basmuziek, variërend van echt chill en vibey-nummers tot meer uptempo en keiharde nummers!

Mangold

De set van drummist Ben Olgers (Check1-2’s, MeloManics) en synthesist Jeroen Joosten (Sumera, GoMute, Krause, MeloManics) is een dancetrip door de virtuele platenkast van beide heren. Een collectie die in de breedste zin van het woord als breed kan worden omschreven. De gouden mannen roeren het beste uit deze platenkast bijeen en brengen dat rauw, vintage en dansbaar! Met de wortels diep in de italodisco en de elektronische dance van de vroege jaren 80 brengt Mangold het verleden verpakt in een hedendaags jasje terug naar de toekomst.