Avondje JAZZ met Joost Patocka

Date : 16 / februari / 2018
Time : 21.00 - 01.00 uur
gratis entree

Avondje JAZZ met Joost Patocka

Een bijzonder muziek-exposé om nogal wat misverstanden over jazz voor eens en altijd de wereld uit te helpen. Dit alles onder leiding van de meest geliefde drummer van Nederland.
 
Joost Patocka is de vaste drummer van saxofonist Benjamin Herman (New Cool Collective) en Krupa & The Genes. Met deze laatste band was hij onlangs nog te gast in DWDD:
 
 
Verder heeft hij met onder andere Rita Reys, Hans Dulfer, Caro Emerald, Jules Deelder, Ruben Hein, Hans Teeuwen en Candy Dulfer gespeeld. Daarnaast is Joost docent op het Rotterdams Conservatorium en organiseert hij sinds 2011 ‘jazzontmoetingen’ in de kerk van Aartswoud. Los van jazzmuziek is hij ook groot liefhebber van Babi Pangang.
 
Tijdens deze avond zal hij achter zijn drumstel kruipen om zo de verschillen én overeenkomsten tussen jazz en popmuziek uit te leggen. De klassieke fotoquiz ‘Jazzmuzikant of Popmuzikant?’ zal ook zeker niet ontbreken. De winnaar zal er vandoor gaan met vier kaarten voor zaterdagavond 14 april in de Jazzkerk Aartswoud, waarop Wilfried de Jong zijn vriend Matthijs van Nieuwkerk gaat interviewen over zijn liefde voor jazz.
 
Na afloop zullen er lekkere plaatjes gedraaid worden. Kortom, het gaat een mooi avondje worden! Ook als je iets minder bekend met de muziek bent 🙂
 
Start: 21:30 uur / Gratis entree / Speciaalbier aanwezig