fbpx
René van Meurs
vrijdag 11 oktober 2019

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

De liefde. René van Meurs kan er heel goed over vertellen. Dat doet hij met prachtige verhalen vol mooie inzichten en enorm veel goede grappen. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Lees meer…

Beperkt Houdbaar
vrijdag 29 november 2019

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Waar De Lama’s improvisatietheater bekend hebben gemaakt, laat Beperkt Houdbaar zien wat er nog meer mee kan. Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan en Andries doen het moeiteloos.

Lees meer…

Oldenhermanns
vrijdag 10 januari 2020

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

OLDENHERMANNS gaat in UNSEXED op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de zandbakrand.

Lees meer…

Jongeren tot 23 jaar krijgen 50% korting op een kaart.

Lees hier de voorwaarden
Groninger Studenten Cabaret Festival
vrijdag 6 maart 2020

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Veel grote cabaretiers, onder wie Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carrière naar het noorden afreisden om daarna huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.

De deelnemers aan de 33e editie van dit festival, proberen hun grappen op dit moment nog uit voor de spiegel. Maar op 6 maart staan de winnaars in Pardoes. Ben jij erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven?

Lees meer…

Glodi Lugungu
vrijdag 1 mei 2020

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

Lees meer…

Eenvoudig, snel en veilig kaartjes kopen?

Klik hier!