fbpx

Jongeren tot 23 jaar krijgen 50% korting op een kaart.

Lees hier de voorwaarden
Murth Mossel
vrijdag 23 maart 2018

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! En hij staat nog steeds met beide benen stevig op de grond. Of in zijn geval; op het podium.

Lees meer…

Roel C. Verburg
vrijdag 18 mei 2018

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Na een aantal hilarische optredens in Bleekveld op Zomerpop 2017 wisten wij het: Roel C. Verburg moet naar Pardoes komen! En dat is gelukt. Op vrijdag 18 mei 2018 staat deze stand-up comedian bij ons op de bühne. Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen ook in zijn liedjes in hoog tempo door.

Lees meer…

Eenvoudig, snel en veilig kaartjes kopen?

Klik hier!

Cabaretprogramma 2017 - 2018

/
Speelman & Speelman
vrijdag 13 oktober 2017

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

5 jaar geleden stonden de broers Speelman voor een uitverkocht Pardoes Ze komen ze terug en de behoefte is groot: ze houden niets meer in en kroppen niets meer op. Er is niets meer wat ze tegenhoudt. Het moet er gewoon allemaal uit! Na 10 jaar in het theater blikken Daan en Joost Speelman terug op hun carrière op de planken. Zoals je van de Speelmannen gewend bent, gaat deze voorstelling er op een muzikale en humoristische manier aan toe. Het wordt een jubileumvoorstelling waarin niets onbesproken blijft.

Lees meer…

Merel Baldé & Tim Teunissen
vrijdag 15 december 2017

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Twee knettergoede, totaal verschillende solo-voorstellingen voor de prijs van één! Merel Baldé grijpt je bij de lurven in ‘Trek ’t uit’. Als een ware femme fatale verleidt ze iedereen zonder blikken of blozen. Ze wil gezien worden, zelfs als ze niet om aan te zien is. Tim Teunissen neemt je mee in een caleidoschopisch rollercoaster van komische en ontroerende personages. Een voorstelling over de generatie van nu die van alles wil, maar bang is om zich te laten kennen.

Lees meer…

Alex Ploeg & Kasper v/d Laan
vrijdag 26 januari 2018

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Alex Ploeg is een beetje een creatieve duizendpoot. Lid van Comedytrain, speler bij De Grote Improvisatieshow, schrijver voor meerdere tv- en radioprogramma’s en soms ook nog striptekenaar. Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk?

Lees meer…