fbpx

Jongeren tot 23 jaar krijgen 50% korting op een kaart.

Lees hier de voorwaarden

Cabaretprogramma 2016 - 2017

/
Brokstukken
vrijdag 14 oktober 2016

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Het zeer getalenteerde en prijswinnende gouden comedyduo Brokstukken (Arjan Smit en Chris King Perryman) bestormt de theaters van Nederland met hun nieuwste actiekomedie “Maximum Overdrive”. Een absurde en hilarische lachshow
die zijn weerga niet kent!

Rayen Panday
vrijdag 2 december 2016

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Na het succes van Drie keer Rayen, Vrijspraak en vele optredens in binnen- en buitenland staat Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Niet Verder Vertellen in het theater. Rayen is één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op mensen af te vuren.

René van Meurs
vrijdag 6 januari 2017

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Vanavond ontmoet u wat er na die botsing van René is overgebleven en weer is opgestaan. Met, zoals u van hem gewend bent, een enorme berg grappen, knappe improvisaties en dat alles in een moordend tempo!

Eenvoudig, snel en veilig kaartjes kopen?

Klik hier!
Kirsten van Teijn
vrijdag 3 maart 2017

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang.
Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Als kind ingepakt in een krabpakje, als puber in coltruien en nu wil ze uitpakken, want het brandt.

Kirsten vraagt zich af ‘Moet men krabben waar het jeukt?’
Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als
je op één plek krabt begint het ergens anders weer te jeuken
en als iemand zegt ‘stop’ wordt het alleen maar erger.

Tim Hartog
vrijdag 14 april 2017

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Met een frisse blik op de wereld, waarin geluk een keuze is en je vooral niet mag toegeven aan angst, probeert Tim zich staande te houden. In een ogenschijnlijk maakbare wereld is falen uitgesloten en liggen de verwachtingen torenhoog. Alleen maar goed lijkt niet meer goed genoeg. Is het nog wel toegestaan om iets niet te weten of geen mening te hebben? Met deze en andere vragen worstelt Tim in deze avondvullende cabaretvoorstelling ‘Vol Verwachting’.