fbpx

Jongeren tot 23 jaar krijgen 50% korting op een kaart.

Lees hier de voorwaarden

Cabaretprogramma 2015/2016

/
Lankmoed
vrijdag 23 oktober 2015

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Hier begint ‘Onvergetelijk’, de tweede avondvullende voorstelling van Lankmoed. In een wervelende mix van muziek, mimiek, woord, beweging en poëzie worden Jan en Peter persoonlijker dan ooit. Ze vertellen over het kersverse vaderschap van Jan; over zijn geluk, zijn angsten en zijn twijfels wanneer hij zijn dochter ’s avonds naar bed moet brengen; over Peter en zijn mama en hoe de nacht soms onverbiddelijk vroeg een leven komt vertroebelen.

Arie & Edo
vrijdag 20 november 2015

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Na het succesvolle programma ‘E&A is toch voordeliger!’ kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. ‘Pompen’ is een cabaretprogramma dat zich afspeelt in en om een benzinestation. Het laatste pompstation in het universum. E&A zijn de uitvinders van het stand-upcomedycabaret en beheersen dat als geen ander. Natuurlijk met de hoge grapdichtheid die u van de heren gewend bent. Visuele humor, absurdistische crosstalks, stand-up en misschien zelfs een ontroerend lied.

Patrick Laureij
vrijdag 8 januari 2015

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

“Mijn is Patrick Laureij. Ik ben in 1982 geboren in Rotterdam-Zuid en dit is mijn verhaal.”

Een spannende stand-up comedian, kakelvers, veelbelovend, oorsprong: Rotterdam-Zuid en dat hoor je. Met een onvervalst accent en de bijbehorende eerlijkheid heeft hij inmiddels meerdere malen op Lowlands gespeeld en stond hij in het voorprogramma van Theo Maassen. Winnaar van de jury- en publieksprijs Cameretten 2013.

Eenvoudig, snel en veilig kaartjes kopen?

Klik hier!
Cameretten festival
vrijdag 19 februari 2016

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Duizenden mensen zagen bij Cameretten de eerste stappen van onder anderen Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Plien & Bianca en Daniël Arends op het grote podium. Jij kan hier ook bij zijn, want bij Cameretten zie je vandaag de top cabaretiers van morgen! Plus het is feest, want Cameretten bestaat 50 jaar! En wie jarig is trakteert…

Partizanen
vrijdag 15 april 2016

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Na hun met de Neerlands Hoop bekroonde debuut in 2014 zijn De Partizanen terug met hun tweede voorstelling. Wat gaat het worden? Niemand die het weet. Verlaat de gebaande paden en ga mee op ontdekkingstocht in de onherbergzame mangrovewouden van diep Partizanië! N.B. Een afritsbroek is niet nodig.

Wim Helsen
vrijdag 15 april 2016

Zaal open: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Met titels als ‘Spijtig, spijtig, spijtig’ en ‘Het uur van de prutser’ behoeft deze ras-echte belg geen introductie. Hij heeft alle grote podia al aangedaan en nu dus ook het kleine, intieme podium van Pardoes! De pers en jury’s zijn lovend over Helsen. Onderscheidingen die Wim Helsen tot dusver in de schoot geworpen kreeg:
* VSCD – cabaretprijs Neerlands Hoop 2004 voor Heden Soup!
* Nominatie Poelifinario (2006) voor Bij mij zijt ge veilig
* Laureaat Poelifinario (2009) voor Het Uur van de Prutser
* Selectie Theaterfestival (2012) voor Gij die mij niet ziet, met Bruno Vanden Broecke
* Laureaat Poelifinario (2013) voor spijtig spijtig spijtig