fbpx

Cabaretprogramma 2014/2015

/
Kees van Amstel
vrijdag 14 november 2014

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Kees van Amstel is al jaren onderdeel van Comedytrain en één van de breinen achter het tv programma Dit was het Nieuws. In Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden gaat Kees vooral op zoek naar de lelijke kanten van het leven. En onderscheidt hij nep van echt. Want zeg nou zelf, achter alle hip en trendy van tegenwoordig schuilt toch een hoop treurigheid. Kun je nog opscheppen over je nieuwe iPad als je oma er ook één heeft?

Maartje & Kine
vrijdag 19 december 2014

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Wegens groot succes terug in Pardoes: Maartje en Kine. Ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. In ‘Vreemd Folk’ spelen de dames op een podium vol met instrumenten opzwepende klezmer, Ierse folk, Franse chansons, Argentijnse tango en klassieke muziek. Een muzikale cabaretvoorstelling met een aanstekelijk enthousiasme en scherpe teksten.

Ronald Snijders
vrijdag 23 januari 2015

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd. De Volkskrant bekroonde One Man Show met vier sterren en schreef: ‘De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers.’

Frank van Pamelen
vrijdag 27 maart 2015

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Frank van Pamelen ‘tovert met taal zoals Cruijff dat met de bal kon’, aldus het Algemeen Dagblad. Zijn nieuwste theatervoorstelling Complot belooft een avond vol causale verbanden en onverwachte linken. Wat is de voorspellende waarde van willekeurige woorden? Wat zit er achter de actualiteit? Als je de letters van ‘Verenigde Staten’ door elkaar gooit, krijg je ‘negatieve trends’ Toeval? Welnee. Alles heeft met alles te maken! Eindregie: Erik van Muiswinkel.

Tim Fransen
vrijdag 1 mei 2015

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

Tim Fransen is een ongelooflijk grappig en slim joch met een uitdagende kijk op de wereld. Als winnaar van het Leids Cabaretfestival prijst de jury hem als een scherpe, intelligente en bovendien muzikale cabaretier. Theo Maassen herkent zijn talent en vraagt hem mee te schrijven aan zijn Oudejaarsconference 2013. In DWDD vertelt Maassen “Elke comedian verzint wel eens een grap waarbij je denkt ‘shit, ik wou dat ik die bedacht had,’ maar bij hem waren dat er wel heel veel.”

Lebbis + Nhung Dam
zaterdag 9 mei 2015

Aanvang: 19.45 uur / start show: 20.30 uur

De man van scherpzinnige ideeën, inspiratie en ongebreidelde energie is terug! Lebbis heeft weer bijgeleerd. Zijn voortschrijdend inzicht en wijsheid met het klimmen der jaren gekoppeld aan een bewijsdrang en teveel energie voor zijn leeftijd levert weer een heerlijke avond op.

Voor diegene die Lebbis nog nooit live hebben gezien maar dat nu graag zouden willen, zijn hier wat tips om u in te lezen en te kijken. Zodat u er klaar voor bent. Google ‘de haringkoning’, kijk naar de foto’s en leer dat het een riemvis is. Kijk naar deze docu https://www.youtube.com/watch?v=Mn4_40hAAr0. En het verhaal van De Paardenpoetser? Dat vertelt Lebbis u wel!
Tot in het theater.